..

..

Stránky

sobota 5. října 2013

Vzpomínky na dovolenou

Dalo by se říct, že jsem soutěžní typ. Mám ráda soutěže, kde je dané téma a záleží jen na vás jak jej interpretujete. Někdy přijde nápad hned a někdy až na poslední chvíli. Tak tomu bylo u soutěže s názvem Holiday Memories volně přeloženo jako vzpomínky na dovolenou a tak včera vznikl tento povlak na polštář.
Původně jsem tedy šila Mini obraz na zeď, ale tím prošitím se to trochu zvlnilo a tak jsem nakonec zvolila povlak na polštář, který je přece jen praktičtější. Proto ta zvolená látka na zadní straně.


Základní myšlenkou bylo: slunce, moře, písek. Jak už možná víte, nejsem velký fanda žluté barvy, tak jsem jen prošívala žlutou nití a ta spirála má být to ono slunce. K tomu zářivě žlutý zip na zadní straně, který je však dobře maskovaný :-)




Pokud se vám moje dovolenková vzpomínka líbí, budu ráda, když zahlasujete v soutěži. U mojí fotky je třeba kliknout na to srdíčko v horním rohu. Hlasování probíhá ZDE a já moc děkuji pokud si najdete chvilku a podpoříte mého soutěžního ducha :-)
Hezký víkend!

9 komentářů:

koralkydnu řekl(a)...

Polštářek se mi líbí a tak jsem ráda hlasovala:-) a budu držet palce. ahoj Zuzana

pegyna řekl(a)...

úkol splněn :))))) ve skutečnosti je ještě hezčí než na fotkách

Anonymní řekl(a)...

odhlasováno
M*

Jolana řekl(a)...

Tak máš to tam! Držím pěsti :) J.

Olive řekl(a)...

Polštářek se mi líbí, výborný nápad, není to prvoplánové, takže zahlasováno. Účastníků moc není a ani velká konkurence, tak snad to klapne. :-)

vexa řekl(a)...

Díky moc holky!

Kuře řekl(a)...

taky jsem poslala srdíčko. Polštářek je moc hezký, tak nebylo důvod nehlasovat. Hodně štěstí Dáša

Věrka řekl(a)...

Moje milá všechno nejlepší k dnešnímu svátku. Hodně zdraví a hlavně hodně času na to tvoje parádní šití.
měj se Věrka

Katarina řekl(a)...

Zahlasované :) Ako ťa poznám, zase to vyhráš :)