..

..

Stránky

čtvrtek 17. října 2013

Narozená v neděli

Vzor Broken Herringbone.

Začala jsem se cítit trochu provinile ohledně deky pro Katarínu z Modern Patchwork a tak jsem se do ní opět pustila. Ona má teď docela jiné starosti/radosti a taky nemáme domluvený žádný konkrétní termín což může být trochu problém. Já totiž nejlíp funguju trochu pod tlakem blížícího se termínu :-) Nicméně její obchod funguje bez omezení a tak jen připomínám jejich vánoční soutěž, která běží do konce měsíce.


Novinkou jsou i tyto vánoční látky. Já už teda ladím na vánoční notu a všude na internetu se objevují nové a nové inspirace. Nevím do čeho se pustit dřív.


Chtěla bych moc poděkovat všem, kdo hlasovali pro můj polštář v soutěži. Vyhrála jsem jelly roll a objednala si jeden právě s vánočním motivem :-) Tak snad tu cestu poštou zvládne a já se vám pak pochlubím.

A proč ten podivný titulek? Modří už vědí :-) Moje mamka mi už od mala vždycky říkala, že lidi narozený v neděli mají štěstí a něco na tom bude. Já jsem se v neděli narodila a neuvěříte co se mi tento týden přihodilo. Přišel mi certifikát na 20$ od Pink Chalk Fabrics s tím, že se jedná o výhru v Zakka Along, ale já jsem vyhrála už v září a svoji cenu už jsem si i vybrala. Znovu jsem zkontrolovala článek o losování a napsala jsem jim, že se pravděpodobně spletli a poslali mi cenu omylem. Dostalo se mi odpovědi, že děkují za upřímnost a že si to překontrolovali a opravdu tomu tak je. Nicméně si mám certifikát ponechat a užít. No nemám já to štěstí? Tentokrát jsem nezvolila látky, ale střihy a návody po kterých jsem už delší dobu pokukovala. A které konkrétně? Nooo tak to si budete muset ještě chvíli počkat, ale mám je v plánu prubnout co nejdřív.


Pak taky probíhá velký úklid a reorganizace v šicím koutě. Jedna dobrá duše mi přivezla pár věci z Ikei a tak snad konečně zmizí povalující se tašky s výztuží apod..

Prostě pořád něco, tak jako u vás :-)  Hodně štěstí všem!


5 komentářů:

Katarina řekl(a)...

No pekne, ty dieťa šťasteny :) Inak, termín na deku máš! Do konca marca ju potrebujem mať komplet hotovú, takže topík by sa zišiel už koncom februára ;)

Jolana řekl(a)...

Já si říkala, že ty košíky budou na látky do pracovny :) Šití máš krásné, nemohu se dočkat výsledku :) No a o štěstí ani nemluvím :) Jednak veliká gratulace k výhře - polštářek opravdu stojí za to!!! A co říct o certifikátu? Tady očividně platí pravidlo o té neděli a štěstí, ale také i o té poctivosti :) Užij si to moc! :) Jola

pegyna řekl(a)...

Gratuluji k výhrám, už se těším na zpracování :)))

Zuzana řekl(a)...

Zdá se, že ještě platí "s poctivostí nejdál dojdeš":-) Rozhodně gratuluju k úspěchům!

Korfela řekl(a)...

Budeš to mít krásné! .. To štěstí ti přeji holka ... však je fajn jen tak být .. a občas i mít ..