..

..

Stránky

středa 23. října 2013

Halloween


Loni v době Halloweenu jsem si říkala, že bych mohla ušít jeden domeček s pár dýněma, ale nedošlo na to. Letos se účastním blog hopu na toto téma a tak jsem tu myšlenku oprášila  a zrealizovala.


Všechno to jsou aplikace s nezačištěnými okraji. Prostě jen oboustranným vlizelínem nažehlené a obšité. Původně jsem ho chtěla trochu víc strašidelný, ale když začala MiniMe jásat jéé strašidelný domeček, tak jsem namísto kostí a lebek vystřihla ty usměvavé dýně :-)



V poslední době mám taky ráda "podkafíčka". Chtěla jsem si udělat jednu strašidelnou podložku pod telefon. Něco jako tyhle dýně, ale v noci. Zkusila jsem dvě varianty, ale nakonec jsem to odpárala. Ze zadní strany jsem udělala tu přední a přidala netopýra.

 


Pak jsem se ještě inspirovala mexickým dnem mrtvých a tímhle článkem a vznikla barevná lebka. Je to jako brož třeba na tašku. Zatím jsem ji zapíchla na nástěnku v šicím koutě.



Co vy? Chystáte se vydlabat dýně? Užijte si podzim a u vánočního tématu naviděnou :-)

8 komentářů:

Ola řekl(a)...

Ty dýně jsou krásné, ale ty pentagramy a 666 jsou teda na mě trochu moc :-D
Lebka mi připomíná mexický svátek všech svatých, ta je super!

Olive řekl(a)...

Stejný pocit jako Ola.

Bella a Sebastian řekl(a)...

I já:-) Ale pavučinko-netopýrková prostírka se mi líbí moc.

vexa řekl(a)...

Já to chápu. Chtěla jsem ho hodně strašidlácký a nic ďabelštějšího mně nenapadlo :-) Teď se to s těma usměvavejma dýněma trochu tříská, ale i tak se mi líbí.

Anonymní řekl(a)...

:-D :-D :-D já zásadně protestuju!!! :-D ... naše číslo popisné jsi měla použít jen s mým souhlasem!!!! :-D :-D :-D ...a jinak je to zas SUPER ..papa Monika

Jolana řekl(a)...

Ty máš tady zase krásného šití!!!! Taštička je opravdu parádní! a musím říct, že i ta brož má hodně do sebe!! Fakt paráda! :)
Krásné dny! Jola
PS: Nějak letos na hrabání dýně nedošlo :( Třeba ještě stihneme :)

Ajka řekl(a)...

Týý brďo.... fakt dobrý .... lebka je dóóst hustá, jak by řekly mé děti:-)))

Hanka řekl(a)...

Ta dynova tasticka je nadherna i netopyrove podkaficka jsou super to pavucinkove prositi se ti fakt povedlo. A ta lebka - celkem scary :) Zdravim! :)