..

..

Stránky

pátek 4. října 2013

Barbie taška

Na netu teď probíhá spousta akcí. Na těch anglických, přiznávám bez mučení, že prostě více sleduji ty zahraniční blogy. Tak pokud vám angličtina nedělá problém, mrkněte třeba na Purse Palooza. Ve zkratce, do soutěže se může zapojit každý, kdo ušije nějakou tašku v období mezi 30.9-11.11.. Odkaz kam fotku "zaslat" najdete v odkazu výše. Aktuálně tam probíhají recenze na různé střihy - KLIK. Počet tašek není nijak omezený, jediná podmínka je tento termín ve kterém se má šít. Můj první a možná né poslední příspěvek je Barbie taška. Už jste podobné mohly vidět, tahle je konečně pro tu moji slečnu.



Uvnitř je jedna malá kapsička a druhá na zip. Nosit se dá buď přes rameno anebo se popruh prodlouží a pak je to klasicky křížem přes tělo. Zavírání na baby patent.


Pak jsem dodělala Monster high aplikaci jelikož dlouhý rukáv začal být opět aktuální a k tomu jsem ještě zamaskovala nevypratelný flek na růžovém triku. Jednoduchá aplikace v podobě panýlku s balerínou.


Dnes ještě ochutnávka jak pokračuje deka.


Co dalšího mně kde zaujalo, o tom zase příště.

2 komentáře:

Jolana řekl(a)...

Aaaaa, Monster High... to jsme dnes řešily s tričkama v obchodě a tady taková krásná aplikace!! Taška úžasná! Prostě máš tu slečnu pěkně vyparáděnou :)
Krásný víkend a hodně zdaru u deky :) Jola

Katka řekl(a)...

Kabelička je krásná. Já nakukuju na české i zahraniční blogy, ale nějak jsem zavalený svým tvořením, tak ani nestíhám nějaké soutěže. Aplikace jsou super. Já musím Bětce vyzkoušet trička s dlouhým rukávem, jestli už do nich dorostla. Ale já ji na ně asi budu obrázky malovat. Mám tu i nějaká pěkná razítka. No a deka bude krasavice. Tak se pak zase pochlub, jak pokračuješ.