..

..

Stránky

sobota 26. ledna 2013

Stash/Další látky

My fabrics from last week were ordered over the net and I forgot to get white. I need it for two projects I'm currently working on. So I drove to the city to visit the local store and look what I got beside the needed white. Pretty newspaper fabric in blue plus coordinating fabrics to go with it. I plan to do quilt for my hubby so that suits well for my plans.

Při minulém objednávání látek jsem zapomněla na bílou. Protože tu bílou opravdu potřebuju, zajela jsem hned v pondělí do města a kromě bílé jsem tam nakoupila další. Zaujaly mně noviny v modrém provedení. V plánu mám deku pro manžela a tak jsem k tomu rovnou vzala modrou a kostičky.

I really like the look of the blue fabric so I got that in green as well. As I said I'm not really buying fabrics for stash but for projects. This one is going to be the background fabric for the House quilt. I'm not going to call it Neighborhood as I'm stuggling with the spelling, lol. It doesn't look very nice on the picture but it's pretty in real.

V plánu je i deka s domečky, tak na tu jsem pořídila zelenou verzi jako podklad. Je to stejný druh jako ta modrá. Nevím jak se těmto látkám říká, ale zjevně pro ně mám slabost. Fotka se moc nevyvedla :-)
Every time I go to that store I always get some stuff like batting, interfacing, needles, zippers etc.. I got some precut paper shape hexagons for yet another project. I really should make a list by now.

K šití potřebuju samozřejmě taky nějaký ten vatelín, vlizelín, jehly, zipy, tak to jsem si taky přivezla. K tomu jsem si na další ze svých projektů pořídila papírové šablonky hexagonů. Už si musím sepsat seznam všech těch projektů, začíná toho být nějak moc.

Linking up with Sunday Stash at Finding Fifth.

9 komentářů:

Finding Fifth řekl(a)...

Who can resist anything in gingham?

ChristaQuilts řekl(a)...

I love your blue text prints!

Alyce @ Blossom Heart Quilts řekl(a)...

I love the newspaper print! Gorgeous blue!

Sandra :) řekl(a)...

That newspaper print is really cool, and the other fabrics go perfectly with it - I should take you with me when I shop for fabric, as I find it almost impossible to combine patterns/colours - it makes me very nervous, lol. That's why I've been buying FQ sets lately - I let someone else do the matching for me so I don't have to stress! ;)

MsMidge řekl(a)...

Is that lovely green a Riley Blake? Cotton Shuffle? I saw them on another blog and fell in love!

Korfela řekl(a)...

Věrko modré noviny super kup a moc se mi líbí i ty jednobarevky a šablonky na hexagony jsem tu nikde neviděla ... Dobrý kup ...
Mezi nočníma jsem nařezala na první blok ... ale jak jsou doma všichni, tak to je mazec .. kočka nám utekla na chodbu, vysvětlování sousedům nic moc ... pa Lenka

verpa řekl(a)...

To je nádhera, kde nakupuješ? Ještě jsem nikde neviděla šablonu na hexagony a tu látku s novinami zkusím vygúglit, ta je fakt nádherná.Já nakupuju přes net, občas v bellusu a někdy v Brně. Ale je dost nebezpečné, když tam berou karty, to bych utratia celou výplatu :)

vexa řekl(a)...

Poslala jsem ti to do mailu, ale pokud to ještě někdoho zajímá, tak nakoupeno zde: http://www.patchwork-lada.cz/

jamala řekl(a)...

Ty noviny jsou báječné. Já se moc těším na deku. J.